Penawar dari Air Manikorea, cantik, sexy, seksi, kacak, pembedahan plastik, air mani, air lelaki, penawar, khasiat

PS: Please jangan buang merata-rata air mani tu (yg dah berkawin sahaja)
Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua pembaca blog kami. Topik pada hari ini adalah berkaitan penawar dari "air lelaki". Tajuk kali ini tak sesuai untuk bacaan umum..so sesiapa yang rasa below 18 tu...ehem-ehem la k (sila klik untuk keluar ke infoaday)


Aku ada menerima banyak komen, email, dan pendapat daripada pembaca di dalam blog, mahupun dari sekeliling aku. Diorang tanya, air lelaki ni boleh buat ubat ke? 

Aku pun tergamam nak jawab. Bukan boleh main jawab sebarang jawapan tentang perkara ni. Nanti ada yang percaya bulat-bulat. So aku pun mudah sahaja, lepas balik dari breakfast tadi aku terus call Tan Sri Google.

Apa yang Tan Sri jawab adalah.....jeng..jeng..jeng.. Sila baca kat bawah ni.. 1. Penyakit Diabetes.

Kajian ini telah dipelopori oleh para penyelidik daripada Georgetown University Medical Centre di Washington DC, Amerika Syarikat. Semasa di ujikaji, teknologi ini ternyata berjaya dan diharap dapat digunakan kepada manusia.

Seperti yang dikutip dari Healthday, Isnin (20/12/2010), penggunaan sel penghasil sperma mempunyai banyak kelebihan berbanding penggunaan sel pankreas. Sel penghasil sperma diambil daripada testis penderma itu sendiri dan tidak akan ada risiko penolakkan sel seperti yang di alami oleh penderma sel pankreas.

Selain menghasilkan hasil yang cukup memberangsangkan, terapi ini juga menjadi sangat terkenal kerana mampu mengubah fungsi sel penderma sperma menjadi insulin. Dalam hal ini, bukan sel penderma sperma sahaja yang boleh digunakan dalam terapi malah cairan sperma itu sendiri juga boleh digunakan.


2. Penyakit Kemurungan.

Terjawab pada tahun 2002 iaitu pada tahun yang sama ia diterbitkan di dalam jurnal Archives of Sexual Behavior. Kajian yang dilakukan oleh para saintis di State University of New York telah mengungkap manfaat sperma untuk mengubati penyakit kemurungan pada orang perempuan.

Manfaat ini diperolehi ketika perempuan yang mengalami kemurungan melakukan hubungan seks dengan pasangannya tanpa menggunakan kondom dan membiarkan ejakulasi terjadi di dalam vagina. Secara tidak langsung, lebihan sperma yang masih berada di dinding vagina akan diserap ke dalam pembuluh darah yang berada di sekeliling vagina dan diyakini akan memberi kesan yang menenangkan kepada wanita tersebut.korea, cantik, sexy, seksi, kacak, pembedahan plastik, air mani, air lelaki, penawar, khasiat


3. Masalah Jerawat.


Kegunaan lain sperma juga pernah digunakan untuk mengubati masalah jerawat, meskipun secara klinikalnya belum ada kajian khusus yang membuktikan keberkesanannya. Namun secara teori, proses perubatan tersebut dinilai sebagai cukup berkesan kerana sperma mengandungi sejumlah khasiat yang bermanfaat untuk rawatan kulit.

Seperti yang dikutip dari Bestacnetreatmentstips.com, kandungan khasiat di dalam sperma yang boleh melawan jerawat adalah Vitamin C. Hal ini kerana ia merupakan bahan anti-oksidan yang boleh menyah-toksin atau menyingkirkan bahan asing dan kotor yang ada di sekitar permukaan kulit.


4. Masalah Kulit Berkedut.

Selain itu, dengan adanya kandungan anti-oksidan pada sperma juga memberi jaminan bahawa sperma bebas daripada bahan yang boleh menyebabkan kulit kusam dan cepat berkedut. Kandungan yang sama juga boleh ditemui di dalam produk-produk anti penuaan seperti yang dijual di pasaran.
Sumber: Tan Sri Google